contact & Rogier Elshout boeken

email: rogier[@]rogierelshout.eu
telefoon:  0624768948

contact formidable

Rogier Elshout boeken

Rogier Elshout boeken doet u het eenvoudigst en snelst direct bij hem zelf. Boek via het formulier of bel voor de beschikbaarheid en een reservering in de agenda. Boek Rogier Elshout zo vroeg mogelijk in uw proces, dan kan ik de meeste meerwaarde leveren.


algemene voorwarden

privacy

Ik verwerk via deze site geen persoonsgegevens. De site maakt wel gebruikt van analytische cookies, maar die zijn niet tot jou herleidbaar en volgen alleen gedrag op mijn eigen site. Als je me contactgegevens stuurt via email of het contactformulier worden deze bewaard in mijn emailarchief. Dat is een dienst van google, een Amerikaans bedrijf. En als ik je een factuur moet sturen, zoek ik je zakelijke gegevens op op internet. In elk geval doe ik mijn best goed op die gegevens te passen. Dit zijn de belangrijkste punten uit mijn privacy verklaring

  • Facebook
  • LinkedIn
  • email
  • Google Bookmarks