dagvoorzitter mobiliteit

Er zijn een hoop onderwerpen die ik als dagvoorzitter graag bespreek. Maar mobiliteit, openbaar vervoer en logistiek vind ik het allermooist om te doen. Ik heb een grote treinenpassie en als gespreksleider weet ik er dus alles van af. Hiermee voer ik het gesprek op het scherp van de snede, vol enthousiasme en met gedegen kennis van zaken.

moderator met passie voor treinen, fascinatie voor mobiliteit

Ik ben een echte Spoornofiel. Met name treinen. Ik reis graag en het liefst met de trein. Ik ken alle treintypes uit m’n hoofd en ik heb in de trein de gezeten in meer dan 40 landen op de wereld en waar ik ook op vakantie ben, ik bezoek het spoorwegmuseum. Je hobby mee nemen naar je werk is dus het leukste dat je kan overkomen.

Dagvoorzitter treinen en spoorwegen

Tijdens Railtech 2021, het grootste congres over treinen ter wereld, presenteerde ik 3 dagen lang de mainstage. Voor een uitgebreid verslag en case study: zie hier :

Dagvoorzitter congressen verkeer en (openbaar) vervoer

Als dagvoorzitter of presentator van events over verkeer en (openbaar) vervoer komen mijn passie en mijn werk samen. Ik werkte voor oa 9292, Railforum, Prorail en gemeenten op verschillende evenementen over alle vormen van mobiliteit, van talkshows tot ingewikkelde stakeholder bijeenkomsten. Zowel over transportbeleid als de techniek van transport en vervoer.

Ik heb veel events gepresenteerd over logistiek. Zoals deze serie talkshows over zero emissie logistiek in de regio Rotterdam.

moderator duurzame mobiliteit

Ik modereer vaak programma’s op het snijvlak van duurzaamheid en mobiliteit

talkshowhost zero-emission mobilty meetup

Met de vakbeurs en platform ecomobiel maak ik de ‘mobility meetups’: talkshows over zero emmission in de praktijk en alles dat daar bij komt kijken.

presentator talkshow mobiliteit

Voor Pakhuis de Zwijger presenteer ik met regelmaat de talkshows “de mobiliteit show” en “Metropolitan mobility”. Daarin ontvang ik de hoofdrolspelers uit de wereld van verkeer en vervoer en bespreek met hen de nieuwste ontwikkelingen, hypes en hoofdpijndossiers uit de wereld van mobiliteit.