trainingen

trainingen

Als trainer breng ik jaren ervaring in het werken met groepen in. Ik ben trainer in het Nederlands en Engels, in binnen- en buitenland.  Mijn trainingen zijn persoonlijk, met veel humor en met heel veel zelf doen. Ik zorg dat niet alleen verbaal en analytisch sterke mensen mee kunnen doen, maar juist ook de creatievelingen, beeldend denkers en chaoten. Een greep uit het assortiment.

1. spreek-, debat & presentatievaardigheid

Van een uur tot 2 dagen, voor beginners en gevorderden, voor grote en kleine groepen. Deze training snij ik helemaal toe op uw behoeften. Op Springest word ik beoordeeld met een 9+. Altijd interactief, met humor en persoonlijk.

2. De argumentatiebrug

Een korte workshop van 30-60minuten waarin ik op een speelse manier de klassieke argumentatieleer over probleem-oorzaak-oplossing-bijzaken uitleg en mee laat oefenen. Zodat je sneller je punt kan maken, beter ziet waarom je het met iemand eens of oneens bent en vergaderingen voortaan sneller en relevanter worden. De ideale workshop voor tijdens een congresdag, studiedag of tussen debatrondes door.

3.'onredelijke mensen bestaan niet'

Previous Image
Next Image

info heading

info content

download de folder

4. debatleiding & dagvoorzitten

Previous Image
Next Image

info heading

info content

download de folder

5. vergadertijgers

Vergaderen kan zo veel beter: in minder tijd, met betere besluiten en zonder ergernissen. Zo hou je meer tijd en energie over voor wat echt belangrijk is.
Ik bied een training die inzicht geeft in wat er mis gaat, laat zien hoe het beter kan en geef handvatten om te zorgen dat het goed blijft gaan. Met compacte theorie, handige modellen en veel oefenen. Helemaal toegespitst op uw wensen en organisatie.

debat aanvraag