een knallende nieuwjaarsreceptie!

nieuwjaarsactie

Met een nieuwjaarsreceptie kunt u uw organisatie van zijn leukste kant laten zien. Dat lukt natuurlijk niet als u uw gasten verloren laat rondlopen, de directeur een voorspelbare nieuwjaarstoespraak laat houden en alleen maar informatie zendt. Dat lukt wel als u een leuk programma heeft – kort, interactief, afwisselend – waarbij mensen elkaar leren kennen, u strategisch nadenkt over uw boodschap en vooral uw gasten aan het woord laat.
Hieronder 6 tips. En wilt u uw nieuwjaaarsreceptie helemaal onvergetelijk maken? Voor een actieprijs verzorg ik deze voor u. De opbrengst gaat volledig naar een kraamkliniek in Oeganda, waardoor vrouwen veilig kunnen bevallen.

tip 1
Doe iets anders dan vorig jaar. Tenzij u een briljante traditie in stand te houden hebt, is voorspelbaarheid de dooddoener van een nieuwjaarsreceptie
tip 2
Zorg dat mensen elkaar leren kennen. Niets zo erg als mensen die alleen komen de hele middag aan hun smartphone overlaten. Doe een debat, een speeddate, iets in groepjes (brainstorm, taartbakken, wedstijdje) of een matchmaking.
tip 3
Boek een te kleine ruimte. Dan is het lekker druk en komen mensen met elkaar in gesprek.
tip 4
Hou het plenaire programma kort maar krachtig. Liever een half uur leuk dan twee uur net niet leuk. Maar doe wel iets, anders is het net gewoon een cafebezoek.
tip 5
Zorg voor interactieve aankleding. Laat mensen hun wens op een bord schrijven, stemmen op stellingen of uw nieuwe product testen.
tip 6 (misschien wel de belangrijkste)
Laat anderen (uw klanten, uw gebruikers, uw personeel) iets over u zeggen, in plaats van dat u zelf zegt hoe geweldig u bent. Of laat een goede comedian u eens lekker door de mangel halen. Wees niet bang, een positieve draai is zo gemaakt.

Om geld op te halen voor het goede doel verzorg ik voor 395,- uw receptie. U krijgt voor deze actieprijs gewoon mijn volledige pakket: ik kom persoonlijk bij u op voorgesprek, maak samen met u de doelstelling concreet, denk mee over de inhoud en leuke werkvormen en presenteer uw bijeenkomst met energie en maximale interactie.

Goede doel: RENA Uganda Foundation
Sinds 2 jaar ben ik betrokken bij een organisatie in Oeganda. We hebben onder andere een school en een medische post. Ik ben betrokken bij het opzetten van een praktijkschool waar jongeren een vakopleiding in het toerisme of techniek krijgen, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

12 gratis bevallingen
Vorig jaar is bij de medische post een kraamkliniek geopend. De kosten van een bevalling + doos met essentiele producten voor moeders zijn ongeveer €35. Voor sommige mensen uit de omgeving zijn deze kosten niet op te brengen. Met uw steun maakt u dus ongeveer 12 bevallingen voor arme vrouwen mogelijk. Voor meer informatie zie http://stichtinggoodhope.nl/.

kliniek Oeganda

hoe het werkt
– het actietarief is all-in, dus inclusief reiskosten etc.
-Ik doneer het volledige bedrag aan RENA via stichting Good Hope Nederland. U mag eventueel ook zelf de 395,- direct doneren aan stichting Good Hope, een Nederlandse organisatie met ANBI status (dus u mag het van de belasting aftrekken en betaalt u geen BTW).
-Ik doe maximaal 3 recepties voor het actietarief, op voorwaarde van beschikbaarheid. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Boeken voor 1 december 2014 (in verband met voldoende voorbereidingstijd).

aanvragen

[contact-form-7 id=”610″ title=”nieuwjaarsactie”]