Wilders: “Verbied slecht weer”

DEN HAAG - De PVV wil een verbod op slecht weer. Dat heeft de partij gisteren bekend gemaakt. In het pamflet “de tsunami” ageert de partij tegen druilerigheid en kou, maar ook extreme warmte. "Na maanden kou is het opeens bloedheet. Ja, Ali in zijn djellaba voelt zich heerlijk. Maar mijn oma klaagt de hele dag over de warmte.”

van onze Haagse redactie

DEN HAAG – De PVV wil een verbod op slecht weer. Dat heeft de partij gisteren bekend gemaakt. In het pamflet “de tsunami” ageert de partij tegen druilerigheid en kou, maar ook extreme warmte. “Kijk, wij hebben niks tegen weer op zich. Wij richten ons op de excessen”, licht woordvoerder De Mos het plan toe. “De elite van het KNMI voert een totale strijd tegen de eigen bevolking. Onder leiding van ayatollah Hiemstra en dhimmi Krol is het al jaren rotweer. Elke dag. Kijk, voor mensen met een hoofddoekje maakt het niet uit als het de hele dag regent, die zitten droog. Maar als je gewoon werkt, kom je als een verzopen kat op kantoor. Sneeuw is bedoeld als wapentuig voor de straatterroristen. En na maanden kou is het opeens bloedheet. Ja, Ali in zijn djellaba voelt zich heerlijk. Maar mijn oma klaagt de hele dag over de warmte. Voor die mensen wil de PVV opkomen! Ik ben woest!”

Verschillende partijen in de Tweede Kamer hebben verbaast gereageerd. Voor professor Frits van Alsvanouts van de universiteit van Harderwijk komt het echter niet als een verrassing: “Kijk, Nederland is een land van zeikerds. Uit alle onderzoeken blijkt steeds weer dat we onwijs gelukkig en tevreden zijn, maar we klagen gewoon graag. Over snelheidslimiten, rare kunst, de buurman die ongetwijfeld meer subsidie krijgt. En over immigranten. Maar het meest klagen Nederlanders over het weer. Te warm, te koud, te nat, te droog: het is ook nooit goed. De PVV weet als geen ander daar op in te springen. Het gaat niet om oplossingen, maar om het meegaan in klagen. Dat ze dus nu de ultieme frustratie van de zeurende Nederlander oppikken, is een briljante zet. En niemand weet dat de provincies helemaal niet over het weer gaan. Dit betaalt zich zeker uit in zetels.”

adds by smoogle

nederland tegen slecht weerIN NEDERLAND WERKEN MEER DAN 200.000 PROFESSIONALS SAMEN TEGEN SLECHT WEER.
WAT KUNT U DOEN?

www.nederlandtegenslechtweer.nl