Let’s go Europe

Verkiezingsdebatten op het scherp van de snede. Om Europa bij uw achterban op de kaart te zetten. En uw belangen op de Europese kaart.

22 mei zijn de Europese verkiezingen. Een goed verkiezingsdebat is een geweldige kans. Maar ja. Europa, dat is toch saai? en dan weer een debat alleen maar voor of tegen Europa met veel bureaucratische taal of juist alleen maar populistiche one-liners…

foto bij europadebatten

Verkiezingsdebat: hoe doet u dat?

Wat is een goed format? Hoe komt u aan de juiste sprekers? Hoe betrekt u het publiek? Wat zijn relevante onderwerpen die het publiek boeien en de partijen de kans geven zich te onderscheiden? Wij regelen het allemaal, zodat u met humor een snel, levendig, scherp en inhoudelijk debat heeft.

Algemene variant
voor: gemeenten, bibliotheken, scholen, etc.
Een flitsend, strak en aantrekkelijk format, waarbij het publiek centraal staat. Met een strakke productie, sterke journalistieke redactie en deskundige debatleider. Na afloop weten kiezers precies wat de verschillen tussen partijen zijn en hebben ze ook nog een interessante avond gehad.

Thematische variant (over een specifiek onderwerp)
voor: branche- of belangenverenigingen, maatschappelijke organisaties
Een goed verkiezingsdebat is een goede service aan uw achterban, laat zien dat u hun belangen ook op Europees niveau behartigt én is een goed moment om uw Europese PA al voor de verkiezingen te beginnen.
Naast ons basisformat leveren wij u inhoudelijk maatwerk en denken mee over verrassende programmaonderdelen, passend bij uw thema en doelstellingen.

Meer weten? kijk op www.europadebat.eu of neem vrijblijvend contact op:
Suzanne Streefland (producent) & Rogier Elshout (debatleider): 0624768948 – info@europadebat.eu

Lets go Europe is een samenwerking tussen debatregelaar.nl en Rogier Elshout

debatregelaar