Let’s go Europe

Verkiezingsdebatten op het scherp van de snede. Om Europa bij uw achterban op de kaart te zetten. En uw belangen op de Europese kaart.

Wij zijn een ervaren team en wij weten hoe je een debat organiseert. We zullen u helpen met het formuleren van de juiste stellingen, regelen de sprekers, doen de voorgesprekken en schrijven een strak draaiboek.

Presentator: Rogier Elshout
Als professioneel debatleider weet Rogier mensen te enthousiasmeren en tot de kern van een onderwerp te komen. Hij heeft vooral veel ervaring met verkiezingsdebatten. Debatten met Rogier zijn flitsend en luchtig, maar gaan tegelijkertijd recht op het doel af. Als voormalig Jongerenvertegenwoordiger Europese zaken, kandidaat voor het Europees Parlement en projectleider bij Rotterdam Europese jongerenhoofdstad is Europa zijn specialiteit.
www.rogierelshout.eu

Producent: Suzanne Streefland
Als allround regisseur en producent van FDMG Mediagroep is Suzanne betrokken bij alle grote evenementen en uitzendingen. Zo produceerde zij de landelijke verkiezingen, de Olympische Spelen en regelde ze ondernemersdebatten over nieuwe businessmodellen, talent en duurzaamheid. Tijdens de uitzendingen van BNR’s ‘Zakendoen met’ zorgt zij voor een soepele flow in de uitzendingen.
www.debatregelaar.nl

Lets go Europe is een samenwerking tussen debatregelaar.nl en Rogier Elshout

debatregelaar

  • Facebook
  • LinkedIn
  • email
  • Google Bookmarks