Dit is een verhaal. Dit gaat helemaal nergens naar toe.

Het CDA is een politieke partij. Het CDA vindt het heel leuk om de baas te zijn. Daarom zouden ze hun moeder verkopen om te regeren. Daarmee wordt niet bedoeld dat hun moeder echt op marktplaats staat. Het is een gezegde. Er wordt mee bedoeld dat alles doen om belangrijke baantjes krijgen.

Maxime verhagen is de baas van het CDA. Hij wordt wel een betrouwbare rat genoemd. Daarmee wordt niet bedoeld dat hij echt een beestje is. het is een gezegde. Er wordt mee bedoeld dat hij heel goed is in zijn zin krijgen, ookal moet hij daar soms een beetje gemeen voor zijn. Hij is ook heel goed om anderen te helpen hun zin te krijgen. Hij doet dan de vieze klusjes. Daarmee wordt niet bedoeld dat hij echt bah aan zijn handen heeft. Het is een gezegde. Er wordt mee bedoeld dat hij de dingen doet, die anderen niet graag doen omdat ze dan niet meer aardig gevonden worden. of dat ze niet meer kunnen slapen. daarmee wordt niet altijd bedoeld dat ze echt de hele nacht schaapjes tellen. Er wordt mee bedoeld dat ze zich schamen voor wat ze doen. Schaapjes tellen betekent niet dat je echt naar weiland gaat om wollige dieren te indexeren. Er wordt mee bedoeld dat je niet kunt slapen. Maar nu heb ik een cikelredenering gemaakt. Daarmee bedoel ik niet dat ik rondjes loop terwijl ik iets zeg. Het is een begrip. Er wordt mee bedoeld dat dit verhaal echt helemaal nergens naar toe gaat.

Maxime verhagen telt dus geen schaapjes. Als hij dat wel zou doen en echt en rat zou zijn, dan zou de PVV hem wel aardig vinden. Want die hebben een meneer die erg van dieren houdt. Maar alleen van dieren die je kunt knuffelen. Zoals een hond of een paard. Varkens en kippen in kleine stalletjes zal hem dan jeuken. daarmee wordt niet bedoeld dat hij zich de hele tijd moet krabben. het is een gezegde. Er wordt mee bedoeld dat hij daar niks aan doet. Dierenwelzijn doet de PVV alleen voor de buhne. Ze doen uberhaupt veel voor de buhne. Daarmee wordt niet bedoeld dat ze voor een Duitse tribune met publiek gaan staan. het is een gezegde. Daarmee wordt bedoeld dat ze vooral dingen zeggen die mensen graag willen horen, maar dat ze de echte problemen niet zo belangrijk vinden.