Respect voor de rechtbank. Dat is pas Nederlands!

Nederland moet Nederlandser worden. Want ja, nu dreigen we af te zakken naar het bedenkelijke niveau van Iran, Saoudi-Arabie en Egypte. Was er niet laatst die vatsige mafkees, die moslim advocaat die weigerde op te staan voor de rechtbank? Omdat volgens zijn geloof, pardon: ideologie, de rechtbank niet belangrijker was dan iemand anders. Wie dacht die haakmuts wel niet dat ie was!

Gelukkig is Geert er. Om Nederland Nederlands te houden. Weer gewoon ouderwets ontzag voor de rechter. Want Geert zal voorkomen dat hier, zoals in Iran of andere achterlijke landen, de rechtbank een politiek spelletje speelt.

Niet dat ik vind dat zijn rechter nou heel verstandig bezig was. Maar als je zelfs de rechtbank beschuldigt dat het Moslimslaven, of nog erger: D66ers zijn, dan is Nederland Nederland niet meer. Dan is Geert van het zelfde niveau als Mohammed B, Faisal Enait en andere jihad malloten. Natuurlijk moet de rechter zijn woorden zorgvuldig kiezen, maar als hij buigt voor de onmogelijke eisen van verdachte, verkwanselen de rechtstaat al voor het aanstaande kabinet daar aan begint.